Klus si posypal hlavu popelem a shání prachy!

 Celebrity 
23. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Klus snad vystřízlivěl ze svých zvláštních póz a nálad! archiv
To to trvalo! Zpěvák Tomáš Klus , který si hrál na pohodového týpka, co to má na háku a je v klidu, vystřízlivěl. Posypal si hlavu popelem za to, že mnohé věci, které říkal a prezentoval, byly jen pouhou pózou. A teď shání prachy na své nové turné na podzim.

Zdá se, že nikoho teď nemá a doufá, že najde. Chtěl si před rokem udělat pauzu a to se mu splnilo. Narodilo se mu druhé dítě. Ale co dál? Jeho bohémský život taky něco stojí a Tomáš Klus zřejmě pochopil, že kdo vyskočí z rozjetého vlaku, jen těžko naskakuje. O šoubyznysu to platí dvojnásobně.

„Teď mi došlo, že jsou to vlastně jenom nějaký zvláštní pózy, který je potřeba odhodit, protože člověka jenom brzdí v jeho vlastním vývoji," uvedl Klus v rozhovoru pro týdeník Téma.

Klus teď pracuje na nových písničkách a připravuje podzimní tour. Ale v hlavě má trochu maglajs. Neví, kde začít. Protože pauza byla poměrně dlouhá a některé věci vzala voda.

„Pořád jsem to já, jenže jak mi furt byla předhazovaná nějaká moje změna, tak jsem měl potřebu se nějak vymezit a říct tak, já jsem teď takovej a všechno, co bylo, škrtám. Jenže tak to není. Člověk nemůže odškrtnout kus svého životního vývoje," dodal Klus.

Tak snad mu to jeho znovuvzkříšení vydrží alespoň nějakou dobu, než zase spadne do "vysmátého" období.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47