Známá česká zpěvačka chtěla spáchat sebevraždu!

 Celebrity 
25. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marcela Holanová pomýšlela svého času i na sebevraždu! archiv M. Holanové
Sebevraždu chtěla spáchat zpěvačka Marcela Holanová. Jak přiznala, bylo to poté, co se rozešla a rozvedla s moderátorem, textařem a bavičem Karlem Šípem. Ten, zdá se, je její noční můrou.

„Měla jsem velké deprese a dokonce mě přepadly i černé myšlenky. Zkrátka jsem přemýšlela nad sebevraždou. Jen jsem nevěděla jak to udělat,“ přiznala Holanová.

Zpěvačka skončila v péči psychiatra, kam docházela ambulantně. Brala antidepresiva a z tohoto stavu se dlouho dostávala. Do toho jí umírala maminka a na Marcelu toho bylo zkrátka až moc.

O období, od kterého uběhlo skoro dvacet let, nemluví Holanová ráda. „Nechtělo se mi vůbec žít, bylo to hrozné. Dokonce jsem měla problémy se srdcem a musela jsem tehdy na operaci,“ dodala zpěvačka.

Z majetkového vyrovnání přišel pouhý milion korun, což byl směšný zlomek společného jmění. Zrovna s člověkem, který miliony vydělával a dodnes vydělává. Jen za měsíc vysílání talk show Všechnopárty si přijde na více než 400 tisíc korun.

Jak ale Marcela Holanová říká, zvládla to a nyní se cítí dobře. Co bylo, bylo a neřeší to. Snaží se koukat se jen dopředu.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod