Pomstil se Kraus slavné zpěvačce za to, že šla ke konkurenci?

 Celebrity 
18. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kraus účast Dagmar Peckové zrušil jen několik hodin před natáčením! archiv
Když dva dělají totéž, není to totéž a ještě kvůli tomu vznikají mrzutosti! Na svou kůži to pocítila operní pěvkyně Dagmar Pecková. Jen proto, že byla před časem hostem ve Všechnopárty Karla Šípa, jí Jan Kraus v konkurenčním pořadu, ve své show zazdil. Nahradil jí někým jiným!

Jako nežádoucí si teď Pecková připadá právě v pořadu u Jana Krause, kam se těšila. Jen pár hodin před natáčením pořadu jí zrušili účast v jeho show. A to proto, že pár dní před tím byla právě u Šípa. Zkrátka konkurence je někdy neúprosná.

„Nechápala jsem proč, ale bylo mi řečeno, že to bylo kvůli tomu, že jsem byla několik dní předtím ve Všechnopárty, kterou moderuje Karel Šíp,“ uvedla Pecková s tím, že se jí toto chování ze strany produkce show Jana Krause dotklo.

„Zaskočilo mne to, protože si nemyslím, že bych si takové zacházení zasloužila! Ve své mezinárodní kariéře jsem tento národ ve světě vždy reprezentovala hrdě, se ctí a s radostí v tom pokračuji. K vystoupení u pana Krause nemám více co říct,“ dodala pro Aha Dagmar Pecková.

Zvláštní je, že u některých osobností to nevadí a u Peckové to Krausovi a jeho produkci vadilo. „Je to zřejmě jenom o tom, koho tam Honza chce a koho ne. Lidi, které chce, i kdyby byli v televizích každý den po sobě, si tam vezme. Ostatní bere jako jedny z řady...," prozradil zdroj z Primy.

Zvláštní je, že ještě v pondělí Prima uváděla jako jednoho ze tří hostů právě Peckovou. Následně byla operní diva nahrazena. Protože ale o obsazení hostí nerozhoduje sama televize, ale produkce Jana Krause, nemůže do toho mluvit! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve