Skoro sedmdesátnice Vondráčková a takhle řádí. Máme FOTO!

 Celebrity 
10. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Helena Vondráčková hraje v muzikálu o zhruba 30 let mladší představitelku Dony Mamma Mia! /Monika Odehnalová
Helena Vondráčková opravdu asi nestárne. I ve svých skoro sedmdesáti letech si může dovolit hrát roli postavy, která je o třicet let mladší. O víkendu zpěvačka zkoušela na premiéru v muzikálu Mamma Mia!, kterou bude mít 21. listopadu V omezeném počtu představení ztvární hlavní roli Dony!

Vondráčková, která jako jedna z mála českých zpěvaček zvládá tři věci najednou - zpívat, tančit a hrát, se bude střídat s Danielou Šinkorovou, Leonou Machálkovou a Alenou Antalovou.

Zpěvačka stihla i promo focení v kostýmech s Hankou Křížkovou a Adélou Gondíkovou a nutno podotknout, že vedle výrazně mladších kolegyň rozhodně nevypadala jako nějaká seniorka.

"Helena je velký profesionál a tedy musím říct, že ty kostýmy snad šili opravdu pro ni. Neskutečně jí to sluší. Je to zkrátka role přímo pro ni, protože ona je přesně ten typ té Dony a jsem ráda, že se opět potkáváme na jednom jevišti," prozradila zpěvačka Hanka Křížková, která hraje rozvernou spisovatelkou Rosie.

Zpěvačka Helena Vondráčková před pár týdny opustila produkci muzikálu Romeo a Julie, která se k ní podle jejích slov nezachovala korektně. Nedluží však peníze jen jí samotné, ale celé řadě dalších jejích kolegů, ale i tanečníkům nebo technikům. V Mamma Mia! se zpěvačka těchto problémů být nemusí. Muzikál je velmi úspěšný a jako jeden z mála má za sebou už více než 100 tisíc diváků, což je na dnešní dobu, kdy je opravdu přemuzikálováno, úctyhodné.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod