Tenhle český herec se musel nedobrovolně koupat v ledové vodě. Poznáváte ho?

 Celebrity 
30. září 2015 04:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Poznáváte tohoto známého herce padajícího do vody? produkce filmu Strašidla
Venku sotva patnáct stupňů Celsia a mladý český herec se musí vlastně nedobrovolně koupat v jezírku, kde voda má okolo deseti stupňů. Takový je úděl komediantů. Matěj Hádek se po zádech musel vrhnout do vody při natáčení nové pohádkové komedie Zdeňka Trošky Strašidla.

"Matěj hraje jednu z hlavních rolí a podle scénáře prostě je ve vodě. Je tam i spoustu triků a zajímavá zápletka. Víc neprozradím, jen to, že ledovou koupel Matěj přežil bez úhony. Je to profík," řekl režisér Zdeněk Troška, který je zvyklý točit spíše letní filmy.

Natáčení okolo Prahy, Benešova a v dalších lokacích zabere štábu a hercům, včetně Terezy Kostkové, Carmen Mayerové, Václava Postráneckého, Petra Nárožného, Jiřího Dvořáka, Bronislava Kotiše, Sáry Sandevy, Jitky Sedláčkové a dalším čas do konce října. Do kin pak přijde komedie, která bude trochu ve stylu Saxány nebo Konec vodníků v Čechách příští rok v srpnu.

"Točím zase film pro diváky, ne pro kritiky, takže je mi úplně jedno, co napíší a čím nás kdo pošpiní. Ale diváci se můžou těšit na český, úsměvný, vtipný film plný triků a skvělých herců. Strašidla budou filmem napříč generacemi," dodává Troška, který v uplynulých třech letech točil Babovřesky.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod