Tahle sexbomba vám změří tlak, a když dáte ruce na prsa, tak vám asi stoupne...

 Celebrity 
29. září 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Miluška Bittnerová vám umožní dát ruce na prsa! Nevěříte? Přijďte... Profimedia
Hodně netradiční akce se dnes uskuteční ve středočeském Kladně. V areálu tamní nemocnice začne od 13 hodin preventivně - zábavné odpoledne Středočeské dny zdraví, které odmoderuje česká Marylin Monroe herečka a moderátorka Miluška Bittnerová.

Tahle česká sexbomba, která je výrazná hlavně díky svým přednostem, je navíc známá i svým smyslem pro humor a netradičním pojetím a jak se svěřila, na akci se moc těší.

"Je to hodně důležité, aby lidé věděli, co vše lze vyšetřit, jak se díky prevenci vyhnout zbytečným vážným onemocněním, a jakým způsobem se třeba lékařů ptát, nebát se zeptat a zjistit, co vše nás ohrožuje. Zdraví máme vážně jenom jedno," připomněla Bittnerová podtitul akce, na kterou zavítá třeba i středočeský hejtman Miloš Petera.

"A klidně vám pomůžu, abyste dali ruce na prsa, nebo někam jinam. Ne na svoje, probůh, ale kromě jiných poraden s tlakem, oběhovým systémem, očkováním, tam budou modely ženských prsou a pánského přirození, na kterých vám odborná sestra ukáže, jak se samovyšetřit a předejít tak onkologickému onemocnění, kterého je, bohužel, čím dál více," říká Miluška Bittnerová, která momentálně kromě jiného vysílá několikrát v týdnu v rádiu společně se šoumenem Rudou z Ostravy,

V rámci Středočeských dnů zdraví vystoupí i stylista, vizážista Kája Pavlíček , který zase především ženám poradí, jak na ochranu pokožky, pleti a třeba vlasů. Jak používat vlasovou kosmetiku, různé barvy tak, abyste se vyhnuli rizikům různých onemocnění a podobně.

Soutěžit se bude o zajímavé ceny a každý, kdo přijde, se může podívat na to, jak třeba v reálu pracují záchranáři.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod