Šok! Prsatá herečka Bittnerová změnila zásadně profesi!

 Celebrity 
30. září 2015 03:02 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Miluška Bittnerová se ujala nové funkce skvěle!  VIPstory.cz
Ve svém živlu byla včera sexy herečka a moderátorka Miluška Bittnerová. Česká Marylin Monroe totiž moderovala akci v Kladně s názvem Středočeské dny zdraví. V areálu tamní nemocnice se navlékla do lékařského pláště a začala vyšetřovat. Zájemců byla hned celá řada.

Návštěvníci si mohli nechat vyšetřit tlak, zrak, cukr, poradit se, jak třeba správně rehabilitovat. Nechyběl ani stánek s prevencí proti rakovině s názvem Ruce na prsa, stánek studentů zdravotnické školy s vysvětlením, jak na první pomoc, či prezentace záchranné služby.

"Takže si poslechneme srdíčko, pak mrkneme na uzliny a pak dáme klystýr," smála se na celé kolo bývalá sestřička z Ordinace v růžové zahradě, a pro to odpoledne doktorka Miluška Bittnerová

Pro fotografy i návštěvníky preventivně - zábavného odpoledne, na které dorazilo nejen vedení špitálu, alei sám hejtman Středočeského kraje Miroslav Petera, pak dokonce usedla na kolo, nebo si zkusila, jak se poskytuje první pomoc.

Pak společně s kolegou moderátorem požádali hejtmana, ředitele i zástupce, aby vylosovali výherce hodnotných cen. barevné spotřebiče od společnosti Sencor, poukázky do salonu Mio Facia a vstupenky do Grévinu a všichni se společně shodli, že zdraví je to nejdůležitější na světě. "Zdraví máme vážně jenom jedno," shodli se.

"Bylo to úžasné. A tolik věcí se člověk dozví. Kladenská nemocnice má moc prima pana ředitele i náměstka, kteří se hned zapojili a skvěle jsme si popovídali. Upřímně smekám před všemi lékaři, sestřičkami, ošetřovateli, ale i záchranáři. jsou nesmírně potřeba a nikdo z nás neví, kdy je budeme potřebovat," dodala a s humorem sobě vlastním přidala historku, jak si nedávno málem amputovala prst, když si ho přivřela do kabrioletu, v kterém ji vezl kamarád.

Na štěstí úraz přežila, stejně jako včerejší jízdu na kole. Společně s předním českým stylistou a vizážistou Kájou Pavlíčkem, který radil zase především dámám, jak na zdravou pleť, jaké škodlivé a toxické barvy nepoužívat na vlasy, si odpoledne užili. A už se společně těší na 14. října, kdy Středočeské dny zdraví proběhnou také před Oblastní nemocnicí v Příbrami.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod