Koho miluje krasobruslař Tomáš Verner a proč je prostě všude?!

 Celebrity 
26. ledna 2015 11:55 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Krasobruslař Tomáš Verner je sympaťák každým coulem. Proč je tedy pořád sám?  Andrej Bandi Vámoš
Jeden z nejsympatičtějších českých sportovců, krasobruslař Tomáš Verner je v jednom kole. Pořád je mezi Čechami, Německem, Japonskem nebo Ruskem a přitom je pořád sólo. A to i přesto, že je teď vidět doslova na každém rohu. Má snad o návrhy na vztah nouzi a koho vlastně miluje?

Verner není jen krasobruslař, mistr Evropy 2008 a hlavní hvězda show na ledě Jen počkej, zajíci, která se i letos pro velký úspěch vrátí na české stadiony, ale taky model. Každý, kdo se pozorně dívá, vidí v posledních týdnech sympatického atletického sportovce na billboardech.

„Stal jsem se tváří jedné společnosti s pánskými obleky u které se oblékám, a přišla nabídka, abych byl i součástí kampaně, tak jsem s radostí přijal. Jednak mě to baví a je to pro mě čest. No tak prostě visím asi na čtyři sta padesáti místech po celé republice,“ svěřil se s úsměvem VIPstory.cz Tomáš Verner.

Zastává názor, že šaty dělají nejen člověka, ale hlavně náladu. V dobře padnoucím oblekem vloni dokonce okouzlil i mladičkou monackou princeznu, na jejíž osobní pozvání se zúčastnil i velkých závodů Formule 1 a navázal i hezká přátelství. Jaký je ale Verner model, má snad nějaké manýry?

„Tomáš je neuvěřitelně sympatický, přátelský, skromný, inteligentní a zábavný mladý muž. A každá spolupráce s ním je prostě radost. My jsme chtěli, aby tváří kampaně byl právě on, někdo, kdo je úspěšný, a kdo může udat jakýsi trend v oblékání,“ řekl majitel firmy Andrej Bandi Vámoš s tím, že fotky s Vernerem fotil sám osobně.

Kromě toho je Verner tváří i jednoho telefonního operátora a možná se chystají i další kontrakty, díky čemuž bude krasobruslař i dobře finančně zajištěný. Pro potencionální zájemkyně tudíž i velmi lukrativním objektem. Jenže, na vážný vztah to zatím nevypadá. Koho tedy vlastně teď miluje?

„Jé, tak těch je... Tak třeba miluji svou práci, profesi, svou rodinu, své přátele, miluji pohodu, upřímnost, spánek a třeba jízdu autem… To mi zatím ke štěstí stačí. A že jsem sám, tak na partnerství bych stejně zatím neměl čas. Možná za dva tři roky, kdo ví,“ dodal krasobruslař, který je v takovém fofru, že nemá čas při dvou až třídenních návratech do Čech ani zajet domů do jižních Čech za rodinou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod