Konec demokracie? V televizi zakázali Krause, ANNU K., Štěpánovou, Vernera, Kocába, Fišerovou...

 Celebrity 
27. října 2016 02:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
V pořadu Show Jana Krause mělo tentokrát vystoupit mnoho umělců či sportovců a politiků. Ale Prima pořad díl stopla! Facebook ANNY K.
Tak tomu se říká konec demokracie! Alespoň to si teď myslí část národa poté, co se ve středu večer odehrálo na TV Prima. Místo nově natočeného dílu Show Jana Krause běžela repríza. Zakázali tak několik lidí, včetně umělců a sportovců, kteří tentokrát na natáčení přišli!
Důvodem byl zřejmě host ministr Daniel Herman a jeho strýc Jiří Brady, kolem kterých je teď velmi dusno. Prima sice zatím ne přímo oficiálně tvrdí, že "nedorazila včas kopie" pořadu, nicméně dalo by se tomu věřit, kdyby hosty nebyli právě Brady a Herman. A kdyby v sále, kde pořad Jana Krause točí, nebylo tolik umělců a hostí, kteří přišli na jejich podporu.

ANNA K., Bára Štěpánová, Táňa Fišerová, Micheal Kocáb, Tomáš Verner, Petr Koukal, Jiřina Šiklová a další. Ti přišli na natáčení, aby podpořili Bradyho s Hermanem. "Původně jsem tam šel jakože podpořit, ale změnilo se to v malý manifest. Upřímně se televizi ani nedivím, že to stopla. Už to zase zavání takovým zvláštním, až fanatismem. A to říkám přesto, že s neudělením vyznamenání pro pana Bradyho nesouhlasím." řekl VIPstory.cz jeden z VIP hostí.

Podle mnohých umělců, ale i řadových diskutujících dochází v ČR k zásadnímu narušení demokracie, kde se zakazují pořady a umělci, kteří mají jiný názor, než třeba prezident nebo kdokoli podobný.

"Je to ostuda. Fuuuuj. Kdo stojí za tímhle? Zeman, Forejt, Babiš nebo kdo...?," ptají se mnozí diskutující.

ANNA K. napsala k situaci na svůj profil toto: "TV Prima právě neodvysílala Show Jana Krause. Společně s dalšími osobnostmi i s mojí kapelou jsme se v úvodu dílu vyjádřili k pátečnímu státnímu svátku a udělování státních vyznamenání a podpořili jsme pana Jiřího Bradyho a Daniela Hermana, kteří byli se mnou hostem pořadu. Máme obavu, že v médiích ubývá prostoru, kde se lze svobodně vyjádřit. Mrazí nás z toho."

Otázka, co tanečnici ze StarDance vadilo víc. Že její vystoupení televize neodvysílala, nebo že neodvysílala celý pořad?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod