Zlata Adamovská k tomu musí manžela Petra Štěpánka nutit!

 Celebrity 
02. prosince 2015 15:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zlata Adamovská ví jak na to a Petr Štěpánek pak nemá šanci se bránit V. Petrovitz/Bandi
Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Zlata Adamovská už nějaký ten pátek tvoří nejen herecký, ale i partnerský - manželský pár s kolegou Petrem Štěpánkem. Prý se nehádají a nelezou si ani na nervy. Z toho údajně vyrostli. Jak ale herečka prozradila, je věc, ke které musí svého milého nutit. Ostatně jako každá žena.

"Je to chlap a jako takový nemusí zrovna dvakrát nákupy a už vůbec ne oblečení. Ale protože je to herec a chodíme na společenské a významné akce, musí a chce vypadat dobře. Takže, když je to potřeba, nutím ho, aby si šel vybrat něco hezkého a samozřejmě jdu s ním," svěřila se Adamovská na otevíračce prodejny sítě s pánskými obleky v Českých Budějovicích, kde nechyběli ani krasobruslař Tomáš Verner se svou přítelkyní, moderátor Honza Musil, herec Martin Kraus nebo žokej Josef Váňa.

"Je pravda, že Zlata je velmi trpělivá a vždy mi skvěle poradí a doprovodí mě a vybereme spolu to nejlepší, v čem má pocit, že budu vypadat dobře. Ale tady v prodejnách u pana Bandi Vámoše to není třeba. O člověka se tu starají od základu a až do posledního detailu ať jste herec, nebo zedník. Vážně!," podotkl Petr Štěpánek, který patří k hercům, o kterých lze s jistotou říct, že zraje jako víno.

Víno se na afterpárty také pilo, ale s mírou. "Já si dám jen skleničku, ráno vstávám v půl páté a od šesti točím Ordinaci. Musím být čerstvá," konstatovala Adamovská. "Tak si to užij, já nevstávám, nemusím," smál se Petr Štěpánek a připil si s Tomášem Vernerem či Josefem Váňou, který se celý večer také skvěle bavil.

Verner, který dorazil se svou přítelkyní Martinou, protože v Budějovicích je vlastně doma, pak přijal výzvu majitele sítě prodejen, jejíž je jednou z tváří, aby si spolu zazpívali. Krasobruslař se sice zprvu trochu bránil, že má zakázáno zpívat, nakonec to ale dal. "Ale na cizí zodpovědnost," smál se Verner, který jezdí opět se show na ledě Jen počkej, zajíci!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47