Mrkejte, jak Zdeněk Pohlreich rozmazluje svoji nemocnou manželku. Sbíhají se nám sliny!

 Celebrity 
26. ledna 2015 11:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomu říkáme láska v dobrém i zlém! Facebook
Manželka Zdeňka Pohlreicha již tři měsíce bojuje s rakovinou. S léčbou ztratila vlasy, necítí se po chemoterapii dobře, ale přesto chce žít. Bohužel když vám někdo chce zničit život, nestará se o to, jak se zrovna cítíte.

Málokomu unikla kauza, která rozebírá dopodrobna Zdeňky minulost, když ještě pracovala jako učitelka. Ve svém muži má však i přesto veškerou podporu a dokonce si ji ještě rozmazluje. „Kančí guláš s čokoládou a domácím chlebem od manžela. Pane bože!,” pochlubila se Pohlreichová na sociální síti s chuťovkou od svého kuchaře, který je teď prý také více doma, chodí s ní na chemoterapie a dělá co může, aby jí bylo lépe.

Dva měsíce poté, co se Zdeňka smiřovala s tím, že má rakovinu, posvítili si na ni vyděrači s materiálem, který se nedávno dostal ven a způsobil velký poprask. „Někdo mě zval na schůzku a říkal, že pokud se nedostavím, budu velice litovat, že má něco, co může zničit život mně i mým blízkým. Tušila jsem o co může jít, ale odmítla jsem,” svěřila Blesku a jak to dopadlo už víte.

Po telefonu s vyděračem Zdeňka svému muži všechno prozradila a on to prý pochopil. Je vidět, že svoji druhou polovičku na oko tvrdý šéf opravdu miluje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008