Je to stále láska jako trám. Benji Madden a Cameron Diaz jsou spolu osm let a on chce dalších osmdesát

 Celebrity 
11. ledna 2023 18:06 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Cameron Diaz je už osm let šťastně vdaná Depositphotos
Už to skoro vypadalo, že oblíbená kráska Cameron Diaz zůstane na ocet a nenajde nikdy svého Pana Božského. A pak se najednou objevil rocker Benji Madden a je z toho doslova láska jako trám.

Cameron Diaz totiž prošla do své svatby s Maddenem 24 veřejně známými vztahy a krátce poté, co oslavila čtyřicítku, to už vypadalo, že se svojí životní lásky nedočká. Několik let například chodila s Mattem Dillonem nebo Justinem Timberlakem, později měla také několikaleté vztahy s Keanu Reevesem nebo Alexem Rodriguezem. Zasnoubená byla jednou, a to v letech 2002 až 2003 s hercem a hudebníkem Jaredem Letem.

Pak se ale potkala s rockerem Benjim Maddenem z kapely The Good Charlotte a rázem bylo všechno jinak. Byla to láska jako trám a pár se bral v roce 2015 po pouhých sedmi měsících randění. A před několika dny oslavil osmé výročí. A byl to právě rocker Madden, kdo své vyvolené k tomuto výročí láskyplně blahopřál na sociálních sítích. „Zamilovaný, inspirovaný, šťastný a vděčný. 8 let manželé, bok po boku. Udělejme 80 dalších a pak navždy,“ napsal Madden a svůj vzkaz doplnil mnoha srdíčky.

Svůj něžný vzkaz pro manželku ještě Madden doplnil vlastní romantickou kresbou, na které je váza s květinami a dvěma růžemi nad ní a nechybí ani západ slunce a loď. Prostě romantika. A že to Cameron Diaz cítí stejně, je dávno jasné. Kvůli manželství s Maddenem se na dlouhá léta vzdala svojí herecké kariéry a už to skoro vypadalo, že to bude napořád. Naštěstí se ale herečka teď ke své kariéře zase vrací a má před sebou celou řadu zajímavých projektů, včetně pokračování slavné vánoční romantické komedie Prázdniny.

Dnes padesátiletá Cameron přiznala, že se zřekla herectví zejména proto, že si po čtyřicítce uvědomila, že je v jejím životě hodně věcí, kterých se nedotkla nebo je neměla pod kontrolou. A teď se zase vrací na filmové plátno, protože po dlouhých osmi letech jí její řemeslo zkrátka už chybí.

Diaz všechno vysvětlila nedávno pro televizní stanici CBS. „Tvorba filmů je zvláštní dovedností, kterou je zábavné cvičit a být součástí. Ale ano, je to jiný životní styl. A na to musíte být připraveni.“ A Cameron je nyní připravena být pracující mámou, protože s Maddenem má tříletou Raddix, kterou porodila náhradní matka poté, co se herečce nepodařilo otěhotnět. „Každý má jen 100 procent a vždy musíte přijít na to, jak těch 100 procent rozdělit, abyste je rozšířili do všech částí vašeho života, na kterých záleží,“ řekla Cameron o tom, jak je jako matka malé dcerky připravena na návrat k filmování.

Benji Madden návrat svojí ženy do práce navíc velmi podporuje. A to je další důkaz toho, jak moc je do Cameron i po osmiletém manželství stále zamilovaný. Podle zdroje z blízkého okolí páru ji Benji podporuje ve všem, co chce slavná herečka dělat. Až dosud se ale herečka bavila mnohdy tím, že na sociální sítě dávala recepty na jídla, která ráda doma vaří.

Rozhodně to ale všechno neznamená, že teď Cameron Diaz začne točit jeden film za druhým. Zatím má oficiálně rozpracovanou akční komedii pro Netflix s názvem Back in Action, kde hraje s Jamiem Foxxem. A tady oficiální záznamy končí, i když o pokračování romantické komedie Prázdniny se už mluví veřejně.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Benji Madden (@benjaminmadden)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?