Demi Moore po rozchodu vyrazila na dovolenou s Brucem Willisem, jeho ženou a všemi dětmi

 Celebrity 
18. prosince 2022 09:53 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Demi s dcerami se snaží podporovat nemocného Willise Depositphotos
Je to sotva pár týdnů, co Demi Moore oznámila, že ke svým šedesátinám dostala kopačky od restauratéra Daniela Humma. Narozeniny už tedy slavila jako single a dala si záležet, aby svým fandům na Instagramu předvedla dobrou náladu.

Dobrou náladu má zjevně Demi Moore i nyní, protože vyrazila na společnou předvánoční dovolenou se svým exmanželem Brucem Willisem, jeho ženou Emmou a všemi dětmi, respektive dcerami. S Brucem má Demi tři dospělé dcery a bývalý akční hrdina má se svou současnou manželkou Emmou další dvě nezletilé dcery.

A všichni společně si nyní užívají sváteční dovolenou. O společnou fotku u vánočního stromečku se Demi podělila na Instagramu i se svými fanoušky. K fotografiím pak Demi napsala: "Jsme rodina!!" Což je zřejmě to jediné, co ji po rozchodu drží nad vodou, protože herečka je známá tím, že svoje rozchody nese těžce. Stačí si vzpomenout na kauzu, která vznikla poté, co od ní utekl Ashton Kutcher. Tehdy se Demi zhroutila a byla na tom psychicky opravdu velmi špatně.

Na druhou stranu jde o první společnou dovolenou od chvíle, kdy byla Willisovi diagnostikována afázie, což mu způsobuje problémy s pamětí, mluvením, a dokonce i porozuměním řeči ostatních. Willis tak v březnu oznámil konec svojí herecké kariéry, díky čemuž vyšlo najevo, že slavného akčního hrdinu trápily tyto potíže už při natáčení několika posledních filmů.

Od té doby Bruce podporuje nejen jeho současná rodina v čele s manželkou Emmou, ale i samotná Demi Moore a jejich tři dcery. Willis se na veřejnosti prakticky vůbec neobjevuje a nejsou k dispozici ani žádné nové informace o jeho zdravotním stavu. Všichni společně ale tehdy vydali oficiální prohlášení, ve kterém informovali jeho fanoušky o jeho odchodu do hereckého důchodu.

Do prohlášení jeho početná rodina napsala: „S Bruceovými úžasnými příznivci jsme se jako rodina chtěli podělit o to, že náš milovaný Bruce má nějaké zdravotní problémy a nedávno mu byla diagnostikována afázie, která má dopad na jeho kognitivní schopnosti. V důsledku toho a s velkou úctou Bruce končí s kariérou, která pro něj tolik znamenala. Toto je opravdu náročné období pro naši rodinu, a my si tak vážíme vaší pokračující lásky, soucitu a podpory. Procházíme tím jako silná rodinná jednotka a chtěli jsme přivést jeho fanoušky, protože víme, jak moc pro vás znamená, stejně jako vy pro něj. Jak Bruce vždy říká: 'Pojďme to prožít' a my nyní společně plánujeme to skutečně udělat. S láskou, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel a Evelyn."

A tak to také dělají, a proto si nyní společně s Brucem všichni užívají předvánoční dovolenou. Sedmašedesátiletý Willis už dozajista žádný film nenatočí a podpora rodiny je to jediné, co má. Svoji kariéru miloval a byla také velmi úspěšná, i když Willis nikdy nezískal Oscara nebo Zlatý glóbus. Přesto dlouhá desetiletí patřil k nejobsazovanějším a nejslavnějším hercům svojí generace. V roce 2006 proto také získal svoji hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?