Chudák Brejchová, už nemůže skoro nic!

 Celebrity 
08. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Brejchová si už několik let před kamerou nezahrála a už si taky nikdy nezahraje! Archiv TV
Bývala jednou z nejkrásnějších hereček. Muži ji leželi u nohou, včetně slavného Miloše Formana, za kterého byla jeden čas provdána. Dnes je Jana Brejchová na LDN v pražském Motole upoutána na lůžko a nemůže skoro nic!

Stav „české Bardotky", jak jí mnozí přezdívali, je konstatní. Ani horší, ani lepší, ale je Nechodí, potřebuje stálou péči. Má výpadky paměti.

Nyní jí ale svitla naděje, že si bude mít možná občas možnost s někým popovídat. O pár pokojů dál je totiž nově první žena Vlastimila Brodského, Bíba. S tou měl Brejchová vždy dobré vztahy.  

„Bíbu přivezli na stejnou kliniku jako leží maminka, a tak se tam teď budeme hodně potkávat na návštěvách i s bratrem Markem... Zatím se Bíba s maminkou neviděla, ale máme v plánu ji přivést k mamince na pokoj," řekla  Aha! dcera Jany Brejchové, Tereza Brodská.

„Nikdy na sebe kvůli tatínkovi nežárlily a obě se vždy respektovaly. Dokonce bych řekla, že k sobě vždy měly krásný vztah... Obě si toho mají určitě spoustu co říct. Dlouho se neviděly. Co si pamatuji, tak naposledy to bylo na mé svatbě a to už bude dvacet let," dodala Brodská.

Je jen otázkou, zda je Brejchová ve stavu, že bude vědět, kdo ona návštěva je. Podle některých informací na tom herečka není s pamětí nejlépe...

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve