Madonna zase "tak trochu" utrácela! Koupila si vilu za 160 milionů!

 Celebrity 
28. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Madonna si jen tak koupila v Portugalsku vilu! archiv
Když vydělává miliardy, může si sem tam dovolit koupit nemovitosti za stovky milionů korun. Popová královna vždy milovala Evropu a proto teď "tak trochu" utrácela. Na jaře se zamilovala do západního pobřeží Pyrenejského poloostrova a v Portugalsku investovala do luxusní prázdninové rezidence. Vila nedaleko Lisabonu ji stála v přepočtu kolem 165 milionů korun.

Madonna v Portugalsku přihlásila svého syna Davida do fotbalistické školy, a aby mohl trénovat s juniorským týmem Benfica, pořídila si tam rodinné zázemí.

Jedenáctiletý David, jehož adoptovala v Malawi, je velmi talentovaný fotbalista a Madonna doufá, že jednou bude profesionálním hráčem.

„Madonna navštívila Portugalsko poprvé letos v březnu a její fanoušci se mohli zbláznit. Jeden jí dokonce napsal vzkaz, že je realitní agent... Teď to docela v jednom městě vře, protože se proslýchá, že tam bude žít, a realitní makléři potvrzují, že tam prodali dům jedné velmi slavné osobnosti,“ cituje deník The Sun zdroje z Lisabonu.

Osmapadesátiletá popová hvězda má dvacetiletou Lourdes a šestnáctiletého Rocka, které sama odnosila. Adopcí si pořídila krom Davida také jedenáctiletou Mercy a čtyřletá dvojčata Esther a Stellu. Všichni pocházejí z Malawi.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47