Banášová se bude vdávat! Vezme si mladšího kolouška!

 Celebrity 
16. února 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Banášová a Vincze se budou brát! Instagram
Slovenská moderátorská hvězda Adéla Banášová se bude vdávat. Zasnoubila se se svým o 10 let mladším kolouškem Viktorem Vinczem. Ten jí totiž o ruku požádal přímo před televizními kamerami!

Banášová bude na letošního Valentýna vzpomínat určitě dlouho. S přítelem byli hosty ranního vysílání slovenské televize a moderátor ji před kamerami požádal o ruku.

„Adélko, miluji tě nejvíc na celém světě. Vezmeš si mě?“ zeptal se Viktor své přítelkyně. Zaskočená Adela se slzami v očích řekla: „Ty jsi se zbláznil! Ano.“

Nemohla říct ne. Taková žádost o ruku se prostě neodmítá. A to, že je slovenská hvězda starší o deset let, neřeší. 

„Kdysi jsem mívala starší, ale od chvíle, kdy jsem známá, mám mladší. Vysvětluji si to tím, že jsem děcko, které potřebuje všechno hravé, jednoduché, čisté. To mě přitahuje. V médiích jsem dostala nálepku inteligentní a pohotová, takže málokdo se mě odvážil oslovit, jistá odvaha, živost a bezstarostnost mi asi imponuje,“ řekla nedávno Banášová.

Kdy bude svatba, ještě není jasné, ovšem mělo by to podle tradice být do roka a do dne od zásnub. V roce 2015 se Adéla po sedmi letech rozešla s tanečníkem a choreografem z Let’s Dance Petrem Modrovským.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hvězdy se podělily se svými fanoušky o „nezapomenutelný piknik“

Styl

Skvělý asijský trik, díky kterému už nikdy rýži nerozvaříte

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím