Mašlíková je zase za blondýnu! Pozurážena chovatele "nešlechtěých" psů!

 Celebrity 
17. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Mašlíková Reinders psy miluje, jen by měla přesta být tak radikální, protože tím štve tisíce slušných chovatelů psů! Facebook
Mlčeti zlato, říká se! A to by si asi měla vzít k srdci moderátorka Hana Mašlíková Reinders. Myslela to asi dobře ale ukázala, že je opravdu blondýna a pozurážela všechny slušné chovatele psů bez průkazu původu!

Matka Tereza všech týraných nepapírových psů z množíren se sice snaží páchat dobro, ale šlape v tom jak slon v porcelánu a je prostě tak trochu za blbku! "Vy všichni kteří kupujete psa bez PP, je vlastně týráte," řekla svými slovy moderátorka!

Sice myslela ta šťěnata, která vzniknou v takzzvaných množírnách na kšeft, kde zvířata zažívají otřesné podmínky, ale jaksi zapomněla, že ne každý pes bez průkazu původu je z množírny!

"Měla jsem slešnu Mašlíkovou docela ráda, můj muž ne - říkal o ní, že je to hloupá, namyšlená blonďatá nána! Měla jsem mu dát za pravdu! Je hloupá, naštvala mě a urazila. Máme celé roky psy bez PP, protože s PP nám přišly zbyteční. Máme je vždy jako děti, jsou součástí naší rodiny a ona řekne, že vlastně se "spolupodílíme" na tom, co se děje v množírnách?," rozčílila se paní Blanka z Kladna.

A není sama - přidali se i další! "Mašlíková, měla bys chodit po mole, špilit rty, ukazovat poprsí, ale nemluvit. Hlavně nefilosofovat, a když chceš pomáhat zvířatům, poraď se nejdřív s Kubišovou. Ta má aspoň rozum," vzkázal pisatel na sociální síti krásce z Novy!

„Včera jsme si přivezli domů další týranou hromádku neštěstí z množírny. Naše Rozinka čivavčí holčičku skvěle přijala a Dragoušek jim dělá bodyguarda. Zatím se hodně bojí, protože doteď jen trpěla, ale to skončilo, pomůžeme jí najít nového milujícího páníčka, který jí vše vynahradí,“ řekla Hana Mašlíková Reinders na lidi, aby nekupovali psy bez papírů.

„Tím podporujete přesně toto bezohledné týrání nevinných tvorů, kteří trpí kvůli vaší touze mít psa určitého plemene, ale bez průkazu původu. Možná si to neuvědomujete, ale stávají se z vás tím spolupachatelé, kteří jen zavírají oči před tím, co musela maminka jejich štěňátka vytrpět, aby vy jste si udělali radost psem bez PP,“ řekla modelka a moderátorka s tím, že pokud chtějí lidi psa bez PP, měli by si ho vzít z útulku. 

„Tam na vás čekají tisíce psů bez PP a hlavně bez domova. Já sama ani organizace, které týraným psům z množíren pomáhají, to změnit nemůžeme, ale společně, už zmůžeme mnohem víc! Uvědomte si, že kvůli vaší poptávce ty pejsci zažívají peklo na zemi a množírny se radují,“ dodala Mašlíková.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47