Bílá udělala zásadní velkou změnu! Tohle by od ní nikdo nečekal!

 Celebrity 
17. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá v červených šatech, trochu nezvyklé, ale velmi slušivé! Profimedia
Lucie Bílá se svými padesátinami asi nějak dospěla! Kromě toho, že bilancuje a přehodnocuje některé věci, mění i styl oblékání! Zatímco doposud jsme ji viděli v černé, někdy v bílé a velmi sporadicky v něčem barevném, teď je vše jinak!
"Nevím, co se to se mnou děje, ale nějak jdu do barev. A někdy trochu marně hledám ve svém šatníku něco, co není černé. Nevím, co se to se mnou děje... asi potřebuji změnu," prozradila Lucie Bílá na tiskovce ke svým dvěma listopadovým mega koncertům v O2 aréně Fifty Fifty, kam přišla v luxusních červených šatech.

"Hele, ta Lucka je fakt kočka. Moc jí to sluší, je krásná. Tohle je úžasný," říkali si mezi sebou novináři, kteří jsou zvyklí na černou Lucii Bílou, maximálně bílou. Ale červená, kterou začíná nosit častěji... si musejí zvykat.

"Konečně změna k něčemu jinému Lucie je tak více rozsvícená, rozzářená. Černá barva je elegantní, ale nudná. A zpěvačka jejího formátu by měla zářit. Navíc je opravdu krásná a sluší ji to. Přímo z ní sálá pozitivní energie. Na její koncert se moc těším," řekl VIPstory.cz stylista a vizážista Kája Pavlíček, který je proměnou Bílé nadšen.

Stejně tak její fanouškové! "Lucinko, moc ti to sluší. Jdi do barev, je to super...," vzkazují na sociální síti.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod