Michal David, Xindl X a Jakub Vágner! Hvězdy víkendového For Fishing Open Air

 Celebrity 
13. září 2016 16:40 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jakub Vágner zve na skvělou akci do Pasohlávek! archiv
Michal David, Xindl X a Jakub Vágner, to jsou hlavní taháky víkendové akce, která se uskuteční od 16. do 18. září v krásném prostředí Pálavských vrchů. Od 16. do 18. září se v Autokempu Merkur v Pasohlávkách For Fishing Open Air, který je součástí 18. ročníku nejprestižnějšího rybářského závodu světa World Carp Classic.

Účastníci se mohou těšit na bohatý program pro celou rodinu. Děti mohou navštívit rybářskou školičku, pohádkovou vesnici, indiánské tepee. Maminky se mohou nechat zkrášlit u kosmetického stánku společnosti Mary Kay. A těšit se mohou i na vystoupení dvou hudebních veličin –Xindla X a Michala Davida.

Tatínky zajisté zaujme rybářský festival For Fishing Open Air, bude zde také probíhat ukázka likvidace ropné skvrny společností Reoamos, akční ukázky POLICIE ČR a pro všechny bude v průběhu víkendu několikrát vystupovat cimbálová skupina Midnight Coffee Session.

Po celou sobotu bude hrát kapela The Party Band a každý den odpoledne bude Jakub Vágner připraven prozradit spoustu zajímavých informací o jeho zahraničních expedicích.

„Na všechny se moc těšíme, přijďte si to o víkendu s námi do Pasohlávek užít. Určitě litovat nebudete,“ láká rybář Jakub Vágner.

V pátek 16. září je to koncert XINDLA X a v sobotu po vyhlášení vítězů závodu se uskuteční koncert MICHALA DAVIDA.

Letošní již 17. úspěšné a prestižní mezinárodní závody World Carp Classic, jsou velmi oblíbené a navštěvované a za tu dobu své existence se staly neprestižnějším rybářským závodem světa. Každým rokem se závod koná v různých zemích Evropy a každoročně jej sledují miliony lidí.

„ Rok 2016 přinese zajímavou změnu. Poprvé se totiž rybáři utkají v České republice. Tento famózní závod poprvé hostí Dolní nádrž VD Nové Mlýny. Nové Mlýny se tak připojí k věhlasným jezerům, jako je třeba francouzské Lac de Madine, Lac du Der nebo italské Lago di Bolsena,“ prozradil rybář Jakub Vágner.

Vodní dílo Nové Mlýny je pověstné svojí úživností a nejeden rybář si zde splnil svůj životní sen. Letos se na jižní Moravě setká 120 nejlepších týmů z celého světa, podaří se někomu prolomit magickou hranici 30 kg? Bodovat se budou jen tři nejtěžší kapři každého týmu, a to ulovení opravdu velkých ryb nahrává.

Letošní ročník je plný novinek a zajímavostí a zváni jsou nejenom tradiční milovníci rybaření a ryb, ale celé rodiny, které to mohou pojmout jak příjemně strávený víkend či jednodenní výlet.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008