Ten Gott je vážně nezmar! Tohle chystá a kámoší se s Babišem!

 Celebrity 
11. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Karel Gott je zase ve svém živlu! Facebook K. Gotta
Karel Gott se sotva vyléčil z rakoviny mízních uzlin, už se vrhl do práce! Naprostý nezmar. Ale to je dobře. Právě to mu pomáhá v rekonvalescenci. Nejen stavba chalupy na Děčínsku, ale i zpívání a také další práce. Teď ale chystá vydání nového CD. A zaútočil i na dalšího Slavíka!

„Moji milí příznivci, kdyby mi někdo na počátku mojí kariéry zpěváka řekl, že v roce 2016 budu mít doma 40 Slavíků, zřejmě bych si poklepal na hlavu a myslel si o dotyčném své. Jenže já je skutečně získal,“ napsal na svém facebookovém profilu Karel Gott.

„Velmi si proto vážím hlasů, které mi vy, moji příznivci, v anketě populární hudby posíláte. A cítím, že mám ještě sílu pokračovat. I když kvalitní konkurence nespí a být na některém z předních míst této ankety popularity je stále těžší,“ pokračoval Gott a nezapomněl si zpropagovat svou novou desku.

„Jsem proto velmi pyšný na to, že 23. září vychází jedinečný komplet 2 CD – 40 Slavíků. Poslechnout si na něm můžete 40 písní v originálních verzích z let, kdy jsem získal Slavíka. Jako bonus jsou navíc přidány i dvě novinky:´Perfektní den´ a ´Země vstává´, které jsem natočil v létě tohoto roku…,“ píše ve vzkazu zpěvák a dokonce přidal i odkaz na svou novou píseň Země vstává.

Karel Gott se chystá v říjnu do Malostranské besedy, kde bude mít oficiálně svůj první koncert po návratu po léčbě. Ovšem už tento týden zazpíval v Lucerně na 70. narozeninách Hany Zagorové!

Kromě toho si Gott evidentně velmo dobře rozumí s ministrem financí a podnikatelem Andrejem Babišem. Sám politik se na svém profilu chlubí společnou fotkou s Mistrem z průhonické Sokolovny, která mocipánovi patří. A k tomu jako status Babiš napsal: "Mistr mistrů vypadá skvěle! Neustále vtipkuje a konstatoval, že ty naše vousy okopíroval Tom Jones...."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47