Ten Gott je vážně nezmar! Tohle chystá a kámoší se s Babišem!

 Celebrity 
11. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Karel Gott je zase ve svém živlu! Facebook K. Gotta
Karel Gott se sotva vyléčil z rakoviny mízních uzlin, už se vrhl do práce! Naprostý nezmar. Ale to je dobře. Právě to mu pomáhá v rekonvalescenci. Nejen stavba chalupy na Děčínsku, ale i zpívání a také další práce. Teď ale chystá vydání nového CD. A zaútočil i na dalšího Slavíka!

„Moji milí příznivci, kdyby mi někdo na počátku mojí kariéry zpěváka řekl, že v roce 2016 budu mít doma 40 Slavíků, zřejmě bych si poklepal na hlavu a myslel si o dotyčném své. Jenže já je skutečně získal,“ napsal na svém facebookovém profilu Karel Gott.

„Velmi si proto vážím hlasů, které mi vy, moji příznivci, v anketě populární hudby posíláte. A cítím, že mám ještě sílu pokračovat. I když kvalitní konkurence nespí a být na některém z předních míst této ankety popularity je stále těžší,“ pokračoval Gott a nezapomněl si zpropagovat svou novou desku.

„Jsem proto velmi pyšný na to, že 23. září vychází jedinečný komplet 2 CD – 40 Slavíků. Poslechnout si na něm můžete 40 písní v originálních verzích z let, kdy jsem získal Slavíka. Jako bonus jsou navíc přidány i dvě novinky:´Perfektní den´ a ´Země vstává´, které jsem natočil v létě tohoto roku…,“ píše ve vzkazu zpěvák a dokonce přidal i odkaz na svou novou píseň Země vstává.

Karel Gott se chystá v říjnu do Malostranské besedy, kde bude mít oficiálně svůj první koncert po návratu po léčbě. Ovšem už tento týden zazpíval v Lucerně na 70. narozeninách Hany Zagorové!

Kromě toho si Gott evidentně velmo dobře rozumí s ministrem financí a podnikatelem Andrejem Babišem. Sám politik se na svém profilu chlubí společnou fotkou s Mistrem z průhonické Sokolovny, která mocipánovi patří. A k tomu jako status Babiš napsal: "Mistr mistrů vypadá skvěle! Neustále vtipkuje a konstatoval, že ty naše vousy okopíroval Tom Jones...."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty