Gregorová se možná vůbec vdávat nebude! Prý nakonec řekla NE?!

 Celebrity 
27. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jak to tedy s Gregorovou a Koptíkem bude? Bude veselka nebo je to jen komedie?  Profimedia
Herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého Hana Gregorová se má vdávat. Odehrály se zásnuby, které připomínaly spíš zkoušku prvorepublikového trapného filmu s naivní začínající herečkou. Ondřej Koptík poklekl a z papíru četl své vyznání lásky. A Gregorová mu měla podlehnout. Co když je vše ale úplně jinak?

Gregorová sice před médii hraje s Ondřejem Koptíkem divadlo a chystá veselku, ale podle týdeníku Sedmička prý řekla NE! Chce být prý věčná snoubenka! "Až do pečovateláku...," prohlásila herečka, která si prý dobře uvědomuje, že svatba asi není to pravé ořechové.

Proč tedy tvrdí, že Ondřej Koptík, který je mladší než její syn Ondřej, je ten, s kterým by ráda došla k oltáři? "Zřejmě snaha a důvod o medializaci. O kom se nepíše, jako by nebyl. A ona si užívá pozornost, slávu i to, že jí některé kolegyě závidí mladého hřebečka.

Otázkou je, zda závidí, nebo si klepou na čelo a hledají číslo na Bohnice. Sama Gregorová to ale neřeší. Že by se vůbec nevdávala, to vylučuje, ale možná to nebude tak rychlé. Tedy pokud neprohlédne to, že její koloušek chce být už co nejdříve "pan Gregor" a být takzvaně "někdo"!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve