Přítel dcery krále Miroslava z Pyšné princezny soutěží v Masterchef!

 Celebrity 
24. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michal Souček a jeho přítelkyně Veronika Rážová, dcera krále Miroslava z Pyšné princezny! TV Nova
Soutěž Masterchef je v plném proudu. Jedním z těch, kteří chtějí dosáhnout výhry, je Michal Souček. Jde o přítele Veroniky Rážové, rádiové moderátorky. Že vám to příjmení něco říká? Však taky ano! Jde o dceru krále Miroslava z Pyšné princezny – tedy Vladimíra Ráže.

Kromě toho, že Michal Souček rád vaří, už také několik let provozuje karaoke. Je tomu pět let, kdy ho právě tam svojí vzácnou návštěvou poctila Veronika Rážová.

Charismatický herec Vladimír Ráž měl tři děti a půvabná Veronika je jeho nejmladší. Michal si s Veronikou zazpíval společný duet už při jejich prvním setkání. "Zpěv se postupně stal naší největší radostí," říká Michal.

Ve vztahu jsou již tři roky. "Je nám spolu čím dál tím líp," shodují se oba. Možná vám jejich tváře připadají povědomé, může to být tím, že oba se již v televizi Nova objevili, a to v soutěži Hlas ČeskoSlovenska. Michal si s Veronikou zazpíval společný duet už při jejich prvním setkání. "Zpěv se postupně stal naší největší radostí," říká Michal.

Sympatický pár má i podobné zaměstnání. Oba pracují v rádiu a kromě toho, že Michal rád fotí a Veronika mu aranžuje scény, tráví spolu také hodně času v kuchyni. Michal vaří a Veronika ujídá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve