S touhle kráskou šel Vojtek pochod proti rakovině!

 Celebrity 
12. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek a jeho láska Petra Vraspírová šli Avon pochod! Profimedia
Zpěvák, herec a moderátor Roman Vojtek vyrazil včera na tradiční Avon pochod proti rakovině prsu. Nebyl sám. Přišla s ním jeho láska, zpěvačka, herečka Petra Vraspírová. V centru Prahy byly další celebrity. Celkem se akce zúčastnilo na 25 tisíc lidí.

Roman Vojtek vypadá šťastně a spokojeně. Vedle své milé jenom září. Vypadá to, že se mu konečně daří po všech směrech.

Na Avon pochod přišli také další umělci, jako třeba Monika Absolonová, Ilona Csáková, Soňa Norisová, Iva Pazderková, Petr Vágner nebo Dan Bárta.

"Chodím už několikátý rok a je super, že letos je lidí ještě více než loni. Je to pro dobrou věc a to je skvělé," komentoval svou účast moderátor a herec Petr Vágner, podobně jako herečka Soňa Norisová.

Start průvodu byl v poledne na Staroměstském náměstí, odkud se dav žen převážně v růžových tričkách a mužů v šedé obdobě s růžovým lemováním vydal přes Mánesův most a po levém břehu Vltavy došel po zhruba dvou hodinách na ostrov Štvanice.

Lidé nesli růžové balonky, růžové stuhy měli na sobě i policejní koně. Na Štvanici je až do večera připraven doprovodný program s koncerty Dana Bárty a kapely Illustratosphere, skupin Kryštof, Support Lesbiens a dalších.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve