Oscarový Forman trpí těžkou nemocí! Jeho stav je vážný!

 Celebrity 
11. června 2016 08:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Miloš Forman na tom není už zdravotně dobře, z domu příliš nevychází! archiv
Legendární režisér Miloš Forman oslavil 83. narozeniny, ale ze svého věku se moc netěší. Hlavně ne ze svého zdravotního stavu. Ten je totiž vážný a slavný filmař už nechodí ani moc ven. Většinu dne prospí. Navíc už několik let trpí vážným onemocněním!

„Miloš si hodně čte nebo spí! Většinu návštěv přijímá u nás doma na ranči. Do společnosti chodíme minimálně, spíše třeba do nějaké dobré restaurace,“ uvedla pro Blesk jeho mladá žena Martina Formanová a podotkla, že do rodného Česka se její manžel vydat už nemůže.

Všechny své kamarády, kolegy a příznivce zdraví režisér na dálku a vzpomíná na ně. Nejméně třikrát ročně za ním jezdí jeho 51letá dvojčata, herci Petr a Matěj Formanovi, hrají s ním mariáš.

Slavný režisér trpí roky vážným onemocněním, spekuluje se o rakovině Právě ta může být za jeho špatným zdravotním a zhoršujícím se stavem.

Formana navíc v minulých dnech zasáhla smrt anglického dramatika Petera Shaffera, scénáristy jeho oscarového filmu Amadeus, který se natáčel v Praze. Čeští fanouškové mají unikátní šanci. Jak Miloše Formana, jako živého, tak i samotného Amádea, coby postavu představující Wolfganga Amadea Mozarta mohou vidět kdykoli. Jejich sochy jsou umístěny v muzeu voskových figurín Grévin a jsou až neskutečně autentické.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum