Smutné! Michael Schumacher je na tom hodně špatně!

 Celebrity 
26. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michael Schumacher na tom opravdu není dobře! Bohužel! archiv
Stav Michaela Schumachera po nehodě na lyžích je patrně daleko horší, než jaké jsou oficiální zprávy. Lze to vydedukovat z toho, že jeho přátelé z branže, kteří jej navštívili, prozradili, že "vidět ho v takovém stavu" je až mrazivé. A také proto, že o něj pečuje patnáctičlenný tým!

"Pokud o někoho pečuje takto rozsáhlý tým, je to vlastně s prominutím "živá mrtvola". Patrně je Schumacher ve stavu bdělého koma. Je krmen sondou, dýchá s podporou přístroje a životní funkce mu nejspíš nepřetržitě hlídají různé senzory a technika," myslí si lékař, který pracuje na ARO v pražské nemocnici.

Je jasné, že o hvězdu Formule 1 je maximálně postaráno i vzhledem k jeho slávě, ale Schumacher je ve své vile na břehu Ženevského jezera, kde se o něj stará manželka. Ta by to ovšem bez podpory lékařů, sester, pečovatelek a fyzioterapeutů určitě nezvládla.

Schumacherům dlouholetý šéf Luca di Montezemolo a velký přítel se po návštěvách u něj vyjádřil s velkým smutkem na tváři. „Michael je výjimečný člověk, vždycky to byl týmový hráč a vidět ho v takové situaci je strašné. Stojíte u něj a nevíte, co dělat. Snažím se alespoň myslet na chvíle, které jsme v životě společně zažili. Vždycky vidím výjimečného řidiče, skvělého člověka a přítele."

Ocenil také nekonečnou trpělivost Schumacherovy manželky Corriny. „Obdivuji odvahu a úsilí, s jakým o něj jeho rodina pečuje, jak mu pomáhá a věřím, že snad brzo uslyšíme alespoň nějaké pozitivnější zprávy," míní Montezemolo.

Jenomže člověk,který ubývá na váze, má těžce poškozený mozek a vesměs jen leží a ještě jeho životní funkce fungují s většinovou podporou přístrojů, nemá příliš šancí na radikálnější zlepšení. Pokud vůbec. Otázkou je, pokud závodník vůbec vnímá. Může mít totiž i otevřené oči, ale nemusí vůbec vnímat okolí. Bohužel skutečný stav Schumachera jeho rodina tají.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod