Slavná zpěvačka se po…la přímo na pódiu!

 Celebrity 
24. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lady GaGa je opravdu natur holka! To, co udělala v talk show, se jen tak nevidí!  archiv
Lady GaGa o sobě zase dala vědět a se vší parádou. I když jak se to vezme. V talk show Alana Carra se během interview tak opila whiskou, že si nezvládla včas sundat oblečení a dorazit na toaletu.

Takže si kontroverzní hvězda, která má za sebou i divoké soulože, které kolují po internetu, drogové i jedné extempore sedla na odpadkový koš a vymočila se do něj. A to přímo v rámci show.

Moderátora Alana Carra, jemuž přišla zpěvačka do pořadu Chatty Man, byl chováním hvězdy sice trochu zaskočený, ale nijak to neodsoudil. „Aspoň neměla takové ty trapné řeči: „Prosím, jen vodu. Dala si whisku, i když jí to zmohlo,“ usmíval se moderátor.

Pak se ale rozpovídal o tom, jak je některými celebritami znechucen. Přiznal, že ho to někdy ani nebaví a z natáčení odchází přímo zoufalý.

„Když potkáte lidi, které milujete, tak si říkáte, bože, to je osel. Někteří z nich jsou fakt hnusní. Nejsou to vůbec milí lidé... Jednou jsme měli jistou ženu na Friday Night Project, která mrštila scénářem o zeď a zařvala: ‚Tuhle sračku číst nebudu, pak vylila talíř polévky na koberec. Myslíme si, že byla na drogách,“ postěžoval si Carr, který ale zažil premiéru, že se mu jedna z takových hvězd vymočila do koše.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?