Teror v Paříži: Zoufalá Salma Hayek! Celebrity v šoku, U2 zrušili svůj megakoncert!

 Celebrity 
15. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka Salma Hayek žije s dcerou přímo v Paříži a je teroristickým činem naprosto šokována! archiv
Děsivý, krvavý páteční teroristický útok, při kterém zemřelo možná i více než 150 lidí a 300 jich bylo zraněno, šokoval nejen české, ale i světové celebrity. Vyjadřují na sociálních sítích svou soustrast a podporu Francii. Známé osobnosti jsou v šoku z toho, co se v Paříži stalo a naprosto odsuzují tyto barbarské činy. Irská skupina U2 dokonce zrušila plánovaný mega koncert!

Známé osobnosti z celého světa vyjadřují na sociálních sítích solidaritu s Francií. Irská skupina U2 zrušila plánovaný koncert v Paříži z úcty k obětem pátečních teroristických útoků.

Většina celebrit na sociálních sítích zveřejnila obrázek Eiffelovky v kruhu, který připomíná symbol míru, nebo si svůj profilový obrázek překryly trikolorou.

Mexická herečka Salma Hayek, která s manželem a dcerou žije v Paříži, na Twitteru fanoušky ujistila, že jsou v pořádku. Zároveň vyjádřila zděšení z útoků. „Nenávist nikdy nezvítězí,“ napsala k jednomu z příspěvků s kondolencí rodinám obětí.

Zpěvačka Madonna přidala status, v němž říká: „Všichni jsme imigranti,“ a vyzývá k modlitbám za mír v Paříži a na celém světě. Nějak zapomněla, že někteří jen přišli do jiné země, aby tam slušně žili. Jiní jen proto, aby tam vraždili!

Soustrast i solidaritu vyjádřily také zpěvačky Britney Spears a Katy Perry, herečka Monica Bellucci nebo herci Jared Leto a Hugh Jackman. Ten dokonce zveřejnil snímek Opery v Sydney nasvícené v barvách francouzské vlajky. A přidali se i další.

Irská skupina U2 se rozhodla zrušit nyní koncert v Paříži a odložit ho na jinou, vhodnou dobu. Členové kapely sledovali v šoku události ve francouzské metropoli a litují ztráty tolika životů na koncertu skupiny Eagles of Death Metal. „Doufáme a modlíme se, aby všichni naši fanoušci v Paříži byli v pořádku,“ napsali U2.

V šoku jsou i francouzští umělci, jako Jean Paul Belmondo, Pierre Richard, nebo synové nejslavnějšího komika Louise de Funese, Olivier, který s ním v řadě filmů hrál a působil ještě nedávno jako pilot u Air France a jeho bratr, lékař Patrick. Nikdo nechce věřit tomu, co se v Paříži odehrálo a mají logicky strach kvůli dalším hrozbám!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím