Saša Rašilov je opět zamilovaný! Tahle žena mu vrátila chuť do života

 Celebrity 
02. září 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rašilov po patnácti letech opět po boku Jitky Schneiderové Česká televize
Saša Rašilov za sebou nemá právě lehké období. Nejdříve opustil manželku Vandu Hybnerovou a dvě děti, pak zase dostal kopačky pro změnu on sám. Jak to tak zpětně vypadá, Věra Miťková, kvůli které Rašilov překopal celý svůj život, herce použila pouze k rekonstrukci svého nového bytu a pak ho poslala k vodě a skončila v náručí Izraelce Micha Leiwanda. A Rašilov? Tomu zbyly jenom oči pro pláč a zlomené srdce.

Teď to ale vypadá, že se začíná blýskat na lepší časy. V poslední době herec nápadně omládl, shodil pár kil a vypadá opět jako lusk. A i zde platí staré známé "za vším hledej ženu".

Rašilov aktuálně natáčí nový sitcom Rudyho má každý rád, v němž hraje se svojí dávnou kolegyní Jitkou Schneiderovou. A podle zdrojů z natáčení je mezi oběma herci atmosféra více než přátelská. Aby ne. Oba se potkali již před patnácti lety při natáčení kultovních Samotářů a jeden na druhého nedá dopustit. Schneiderová na svého kolegu pěje samé ódy a Rašilov se pro slova chvály může přetrhnout, Jak moc to mezi nimi jiskří i mimo kameru, se brzy ukáže.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve