Co se deje s hrobem Petra Hapky? Kdo se o něj postará?

 Celebrity 
31. srpna 2015 03:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petr Hapka odešel loni v listopadu. Jeho dcera se postará o to, aby místo jeho posledního odpočinku bylo důstojné archiv P. Hapkové
Geniální skladatel, bohém Petr Hapka (70) zemřel loni v listopadu. Od té doby je pohřbený na hřbitově v Noutonicích u Okoře. Neustále se množily spekulace, proč už nemá úhledný hrob a krásný pomník, který by byl hodný velikosti jeho osobnosti. VIPstory.cz ví, jak to je s jeho hrobem.

"Každý, kdo jen maličko přemýšlí ví, že pokud jde o kopaný hrob, zem musí slehnout. Někde to trvá půl roku, někde déle. Samozřejmě, že táta nebude mít jen toto provizorium, ale nyní teprve přestala zem sléhat a začali jsme na úpravě místa posledního odpočinku pracovat," svěřila se autorova dcera, zpěvačka Petra Hapková, která se jako jediná z potomků dva roky o tátu starala, spolu s bývalou manželkou Petra Hapky Olinkou.

"Píšou mi lidi a někteří tátovi známí a ptají se, někteří nadávají, pomlouvají, že táta si nezaslouží ležet na "skládce", čemuž se vždycky musím smát. Hrob bude tak, jak jsme ho vymysleli a jak by se to tátovi určitě líbilo," prozradila Petra Hapková, která rozhodně nezapře otcovy geny ani velký talent.

"Táta byl a stále pro mě je obrovskou inspirací. Naopak jsem ale nikdy neměla protekci, nikam mě netlačil. Navíc poprvé byl na mém koncertě jen pár let před smrtí a vysekl mi poklonu. Což pro mě bylo to největší ocenění," dodala Petra Hapková, jenž pracuje na novém CD, které vyjde na podzim a bude věnováno právě jejímu tátovi.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod