Donutil, Vaculík, Langmajer vydělají pěkný balík!

 Celebrity 
30. července 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jako by Miroslav Donutila alias Doktor Martin přemýšlel, co s vydělaným balíkem peněz asi udělá Profimedia
Z Donutila, Vaculíka, Langmajera, budou boháči. Objeví se v nových seriálech které Česká televize nasadí od podzimu. Díky tomu si přišli na pěkných pár stovek tisíc korun. Takže žebrotou určitě nepůjdou.

Honoráře hodně pomohou do jejich rozpočtu, protože jde o hlavní role. A tak si pánové na nedostatek peněz ani práce nemusejí stěžovat.

Lukáš Vaculík se spolu s Martinem Stránským nebo Janem Zadražilem objeví v novém seriálu Místo zločinu Plzeň, kterou natáčel Jan Hřebejk. Jiří Langmajer si zase po boku herečky Zuzany Kanócz zahraje v dramatu Labyrint režiséra Jiřího Stracha. Saša Rašilov a Jitka Schneiderová dostali hezké role v seriálu Everybody loves Raymond.

A Miroslav Donutil vydělal pěkných pár stovek tisíc za hlavní roli nového seriálu Doktor Martin o jednom svérázném bývalém chirurgovi.

„Česká televize platí skvěle, tak proč by to pánové nevzali. Hlavně Donutil si může dovolit diktovat cenu. Takže na tom není špatně a ostatní taky pár stovek tisíc dostanou za své role,“ prozradil VIPstory.cz zdroj z ČT.

Zatímco někteří herci o slušnou roli za slušné peníze nezavadí jak je rok dlouhý, tihle o práci zrovna škemrat nemusejí. A diváci, ti se mají také na co těšit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod