Šafránková vážně neumírá! Víme jak to s ní opravdu je!

 Celebrity 
30. července 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Libuška Šafránková teď relaxuje, odpočívá, ale rozhodně se nechystá s herectvím úplně skončit! archiv FDB
Popelka Libuška Šafránková vážně neumírá, jak si pomalu někteří zlí jazykové mysleli a tvrdili. Herečka, která ztvárnila tolik krásných rolí sice bojuje s vážnou nemocí, ale jak se zdá, vše je maličko jinak. A rozhodně se nechystá pověsit herectví na hřebík.

Sice se nechala slyšet, že momentálně nic nenatáčí a zatím asi nic natáčet nebude, ale je to jen dočasné. "Libuška odmítla pár věcí v době, kdy se začala léčit. Nyní je, sice ne úplně zdravá, ale ten stav je hodně dobrý a nejde o tak zhoubnou nemoc, jak se říkalo, psalo a jak si někteří mysleli," prozradil VIPstory.cz jeden z jejích přátel.

To, že by se Šafránková rozhodla pověsit herectví na hřebík a krmila holuby nebo chodila jen na procházky, není rozhodně pravda."Ona chce jen víc odpočívat, užívat si rodiny, ale rozhodně se herectví nevzdává. Až bude zcela v pořádku, rozhodně se vrátí s plnou silou. Jen si už taky chce asi vybírat co ano a co ne, což je pochopitelné," dodal kolega,.

O Šafránkovou pečuje její manžel Josef Abrhám i jejich syn a navštěvují ji přátelé. Šafránková prý není z těch, která by fňukala, na něco si stěžovala a rozhodně nenaříká na život. V domě na Spořilově, kde bydlí, je prý dobrá nálada a pohoda.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít