Muzikál Romeo a Julie: Údajní milenci Klezly a Vaculíka nechyběli, zato Vondráčková chyběla. Víme proč!

 Celebrity 
06. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Beroun (vlevo), Bára Basiková a Marek Lhotský na tiskovce k muzikálu Romeo a Julie Profimedia
Česká verze francouzského muzikálu Romeo a Julie bude v září prvním muzikálem uvedeným v prostorách Fóra Karlín v Praze. Včera se uskutečnila tiskovka, a zatímco třeba údajní milenci režiséra Libora Vaculíka nebo učitele zpěvu Eduarda Klezly nechyběli, jedna z hlavních hvězd chyběla! A my víme proč!

Zpěvačka a vlastně i herečka Helena Vondráčková se nemohla zúčastnit tiskové konference, na které bylo dílo představeno novinářům. Důvod je ten, že jedna z nejlepších umělkyň u nás i na Slovensku je na zasloužené dovolené se svým manželem i psím společníkem a přáteli. Nechyběla ale Bára Basiková, Tomáš Trapl, Kamil Střihavka a někteří další.

Hlavně tu byl zpěvák Tomáš Beroun, který je prý stále přítelem Eduarda Kelzly a taky Marek Lhotský. To je zase údajně „koloušek“ režiséra a choreografa Ludvíka Vaculíka, který je údajně pověstný tím, že své milence i dokáže zaměstnat.

„Tady je jako asistent Vaculíka a zároveň dostal i taneční sólovou roli. No, pánové se o své koloušky umí postarat,“ svěřila se VIPStory.cz jedna z členek souboru.

Dílo, které bylo poprvé uvedeno v Paříži v roce 2001, opatřil českými texty Jan Fischer. Premiéry se uskuteční 25. a 26. září.

"Je to velmi silné téma, které má co říct i dnešní mládeži, a myslím, že muzikálová forma příběhu je pro ně přístupnější než opera nebo balet," uvedl k muzikálu režisér Vaculík.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím