Samé lži! Další báchorky Nory Mojsejové?!

 Celebrity 
10. února 2015 03:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nora ještě jako blondýnka Facebook
Jestli se něco Noře Mojsejové nedá upřít, tak to, že na sebe umí strhnout pozornost. A je celkem jedno, jestli zrovna trůní ve vězení, nebo pobíhá po svobodě. Teď už podnikatelka zase tahá media pěkně za nos.

Na začátku prosince Nora prohlásila, že se bude stěhovat za svojí velkou láskou do Ameriky, kde její vyvolený bydlí. Měsíc poté podnikatelka obrátila a nyní tvrdí, že její přítel pracuje v Německu a pochází ze západního Slovenska. Tak to trochu vypadá, že Nořin přítel je něco jako sněžný muž Yetti, nikdy ho nikdo neviděl a zřejmě ani neuvidí. Podnikatelka sice tvrdí, že její láska se jmenuje Michal a pravidelně z ní dojíždí na Slovensko, ovšem lidé z okolí Mojsejové jsou jiného názoru. Žádný Míša neexistuje a ona si všechno vymyslela.

Po návratu z vězení to není poprvé, co na sebe protagonistka pořadu Čapi s mákem strhla pozornost. V listopadu šokovala televize JOJ informací, že Mojsejovou angažuje jako hlavní hvězdu do své nové šou. V lednu byla na titulních stranách opět. Poté, co jí neznámí pachatelé podpálili butik s luxusním oblečením, vystrašená Mojsejová médiím přiznala, že se bojí o holý život.

Tak fajn. Leden a únor si můžeme odškrtnout. Jaké překvapení má Nora asi přichystané na březen?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty