Jáklovi zdrhali přes plot. Petr přehupsnul zlehka, Romana se zasekla.

 Celebrity 
02. února 2015 14:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rodina je založená sportovně až kaskadérsky...  / inStory.cz
Sympatičtí rodiče Romana a Petr Jáklovi si o víkendu vyjeli zaskotačit na kluziště s dcerou Elinkou. Starší Sofinka musela bohužel na poslední chvíli zůstat doma s babičkou. "Strašně se těšila na bruslení i zdejšího maskota Spongeboba, kterého obě holčičky milujou, ale bohužel má virózu, tak musí být doma,“ vysvětlila Romana. Rodinka tedy vyrazila pouze ve třech, což se poslední dobou stávalo často, ale většinou chyběl tatínek.

Petr Jákl totiž pracoval na svém novém filmu GHOUL,který bude mít premiéru dokonce i v amerických kinech. Jde o temný thriller, jehož inspirací byl mimo jiné příběh ukrajinského kanibala Andreje Čikatila. „Nemám rád, když ve filmech zbytečně stříká krev a tak jsem se soustředil hlavně na tajemství, která tento příběh obklopují. Musím ale říct, že natáčení na místech, kde žil, bylo někdy i nepříjemné...“ zavzpomínal Petr na natáčení.

Vzrušení si ovšem Jáklovi užívají i v běžném životě. "Na nejrůznější nečekané sportovní disciplíny jsem s našima „čertíkama“ zvyklá. Třeba občasný sprint do školky už zvládáme na jedničku, na překážkách ale moc dobrej čas nemám. Včera ráno jsem musela při odchodu ze školky přelézat branku, protože už bylo zamknuto a zatímco Petr ji při své výšce spíš jen tak překročí, tak já na ní visela jako přimrzlá beruška," směje se Romana.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty