Kim Kardashian konečně řekla, co si myslí o svém otci, který se na stará kolena mění v ženu!

 Celebrity 
29. ledna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kim má teď dvě maminky Instagram
Nevlastní otec Kim Kardashian Bruce Jenner se na stará kolena rozhodl jít s pravdou ven a podstoupit kompletní proměnu v ženu. Celé okolí si o tom myslí své, my si myslíme svoje o aplikacích botoxu, které z krásného chlapa udělaly strašidlo, ale co si myslí jemu blízká osoba, to jsme se dozvěděli až nyní.

„Myslím, že Bruce je velmi šťastný, nejšťastnější jak jsem ho kdy viděla. Samozřejmě má naši stoprocentní podporu!,” řekla Kim v noční talkshow. Třiadvacet let byl její táta ženatý s Kris Jenner. Momentálně se rozvádějí a jeho pravé transsexuální ”Já” dostává své slovo.

„Je to náš táta. Myslím, že až přijde ten správný čas, sám se rozhodne, že o tom chce mluvit. Je to jeho příběh a není na mně, abych vám ho tady vykládala,” dodala čtyřiatřicetiletá hvězda reality show.

Bruce Jenner byl před lety úspěšný olympionik, po němž ženy šílely. Nedávno se objevil na titulní straně magazínu InTouch v rudé rtěnce a s titulkem: Můj život jako žena. Zatím by byl však raději, kdyby si média jeho proměny nevšímala, ale to se přehlíží jen těžko.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod