Jak celebrity slavily Nový rok? Lesbické dýchánky, zoofilie, předměty v puse!

 Celebrity 
04. ledna 2015 09:33 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
PF 2015 Instagram
Oslavy příchodu roku sice probíhají v každém časovém pásmu v různou dobu, ale výsledky jsou stále víceméně stejné, protože všichni mají jednu věc společnou – alkohol. Ten mnohé slavné většinou zbaví zábran a v opojení si neuvědomí, že je to může stát druhý den pěknou ostudu.

Jak slavily zahraniční VIP poslední noc roku 2014? Beyoncé Knowles, která dbá, aby všude vypadala dokonale, neváhala nasadit papírovou masku, v níž se zesměšnila a nikdo by ji nepoznal. Ale že to tahle čokoládová divoženka umí roztočit do bezvědomí, to už jsme vám v albu opilých celebrit ukázali!

Mladičká Selena Gomez si to rovnou málem s prsama venku rozdávala s kamarádkou na pláži. Někdejší přítelkyně Justina Biebera si našla v Dubaji náhradu.

S kamarádkou si vystačila i zpěvačka Ellie Goulding a Rita Ora. Jejich novoroční polibek stál za to! Sexbomba Carmen Electra se rovnou rozhodla na Silvestra zlíbat svého pejska, ten však nevypadal, že by se mu to nějak zvlášť zamlouvalo.

U Miley Cyrus předem člověk nevěděl co vyvede, ale nic neobvyklého se překvapivě nekonalo. Vystačila si s třpytivým kloboučkem a pískátkem v puse.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve