Angelina, Clooney, Kardashian... Tři nejhonosnější veselky uplynulého roku a všechny se konaly v Evropě!

 Celebrity 
29. prosince 2014 03:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pojďme si to připomenout! Shutterstock
Láska cloumala s těmito třemi páry v uplynulém roce natolik, že se rozhodli slíbit si věrnost až na věky věků právě letos. Svateb bylo v šoubyznysu opravdu mnoho, ale tyhle tři rozhodně stály za to!

V květnu uspořádali pompézní veselku Kim Kardashian a Kanye West. Udělali z toho tyjátr století, všechno bylo příšerně utajené. Ani hosté původně nevěděli, co přesně je čeká. Obřad se konal ve Florencii v pevnosti Forte di Belvedere a hosté s sebou nesměli mít ani mobilní telefony! ANO si řekli před obrovskou stěnou pokrytou bílými květy, Kim oblékla šaty od Givenchy a kdo měl to štěstí, že byl pozván, ten stoloval u mramorového stolu.

Skočit do toho letos se rozhodl jeden z nejslavnějších párů světa Angelina Jolie a Brad Pitt. Pro svatbu si vybrali francouzský zámek Miravel, který si společně před lety koupili. Na obřad těchto hereckých špiček bylo uvaleno ještě větší embargo než na svatbu Kim. Hostů bylo sotva deset a většinu z nich tvořily jejich děti. Po deseti letech chození oblékla Angelina bílé saténové šaty Versace, které spolu se závojem nechala pomalovat svými ratolestmi. Místo líbánek si celá rodinka dala pizzu na zahradě.

Do třetice všeho dobrého, další evropské místo, tentokrát historické Benátky, si vybrali pro svůj sňatek George Clooney a Amal Alamuddin. Nikdo dlouho nevěřil, že se herec ožení, ale praštil do toho a byla to ohromná sláva. George se oproti ostatním s veselkou vůbec netajil. Přizval média pomalu až nevěstě pod šaty a další hollywoodská esa jako hosty. Následovaly čtyři dny radovánek, které Benátky rozhoupaly. Samotný obřad se konal v paláci Casa Farsetti a svatbu platili, podle libanonského zvyku, rodiče nevěsty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty