Vánoce Karla Gotta se změnily v hororové svátky!

 Celebrity 
26. prosince 2014 09:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vánoce po deseti letech od tragídie měl Karel Gott výrazně klidnější Facebook
Na vánoční svátky 2004 nezapomenou mnohé naše celebrity. Před deseti lety trávili sváteční vánoční dny Karel Gott s manželkou Ivanou, Karel Svoboda se svou ženou Vendulou, Karel Štědrý a Michal David s manželkami na Maledivách v Indickém oceánu. Ovšem jejich exotická dovolená se změnila na horor.

Na druhý svátek vánoční, 26. prosince v roce 2004, se celá oblast Indického oceánu změnila v dějiště nejhorší novodobé přírodní katastrofy. Zemětřesení s magnitudou 9,3 stupně a následná třicetimetrová vlna tsunami zdevastovala rozsáhlou oblast jihovýchodní Asie a vyžádala si na 230 tisíc mrtvých.

Vlna dorazila i k Maledivám a zatopila bungalovy, kde trávil dovolenou Karel Gott a jeho přátelé. Naštěstí vlnu zbrzdily a roztříštily korálové útesy. Ale na hrůzný zážitek nikdo z přítomných dodnes nezapomněl.

Ovšem asi nejděsivější zkušenost udělala modelka Petra Němcová. Rok 2004 mohl být pro rodačku z Karviné ten poslední. Při ničivé tsunami přišla skoro o život. Zachránila se v koruně palmy, kde strávila celý den a čekala na pomoc. Její snoubenec, fotograf Simon Atlee, takové štěstí neměl a zahynul.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47