Takhle zpustnul a zničil sám sebe! Ale když byl tento herec mladý, měl neuvěřitelné charisma! Podívejte.

 Celebrity 
22. prosince 2014 11:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ženy ho milovaly... Profimedia, Archiv
Když člověk vidí, co léta udělala s kdysi přitažlivým a váženým hercem, skoro z toho mrazí. Jen těžko se vzpomíná na doby, kdy měl opravdu něco do sebe. A hodně.

Při pohledu na fotografie mladého Gérarda Depardieu si člověk vzpomene, čím si získal své publikum a francouzskou kinematografii. Přestože velký nos mu nikdo neodpáře, stejně měl obrovské charisma a možná trochu i díky tomu, sexappeal a velké kouzlo osobnosti. Postupem času však herec neuvěřitelně zpustnul a naplnil svůj život nenávistí k okolí.

Gérard neměl zrovna jednoduché dospívání. Narodil se do chudé rodiny, školu opustil již ve dvanácti letech a měl drobné potyčky se zákonem. Náhodou narazil v Paříži na přítele, který studoval a herectví a Depardieu začal také. Od té doby si hraní zamiloval.

Ve své biografii však až možná moc barvitě popisuje, že tím jeho komplikovaný život neskončil. Herec má deprese, přivydělával si jako prostitut, pije od rána do večera tak, že už musí mít 90% jater z kamene. A je to opravdu škoda, ten mladý kluk měl vážně něco do sebe...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod