Sestra Pavla Novotného fušuje protekčnímu spratkovi do řemesla. Ukradne mu kšeft?

 Celebrity 
22. prosince 2014 06:17 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lenka Novotná Fialová jako moderátorka. archiv TV Barrandov
Lenka Novotná, provdaná Fialová, ukázala svému slavnějšímu bratrovi Pavlovi alias protekčnímu frackovi, jak se opravdu moderuje.

Nutno podotknout, že maminka tří dětí se s moderováním Barrandovského Silvestra poprala skvěle. A kupříkladu z pohledu logopeda rozhodně lépe, než by to udělal její bratr, moderátor nováckého pořadu Prásk. Ona ovšem tento názor nesdílí. „Myslím, že bratr je lepší moderátor než já. Má sice hromadu vad řeči a asi 40 kg nadváhu, ale i tak si myslím, že je lepší. On se nezdá, ale je to stresař, mně je všechno jedno,“ přiznala Lenka. Dost možná by ale stálo za úvahu dát sourozence dohromady. Lenka by tak mohla v Prásku "překládat", co to ten Pavel vlastně říká...

Dcera slavného baviče se jinak živí jako provozní pražské cukrárny. Jak vůbec zvládá skloubit tři děti a práci? Pomáhá jí právě tatínek Petr Novotný. „Děda je sice po té mrtvici hlídací jen z půlky, ale když mu občas šoupnu děti, zvládá je bravurně. A babičky pomáhají. Mám bezvadnou tchýni, moje máma sice pracuje, ale je učitelka, takže má volné víkendy a odpoledne je doma, tak hodně pomáhá,“ prozradila Lenka, kterou v moderátorské dvojici s Patrikem Hezuckým uvidíte v silvestrovský večer na TV Barrandov.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve