Hapka z ženských ztrácel rozum! Po smrti na něj praskl choulostivý materiál...

 Celebrity 
28. listopadu 2014 11:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Petr Hapka byl milovníkem žen Facebook
Když se objevila zpráva o skonu geniálního skladatele Petra Hapky, každý si při přemítání o jeho největších dílech vzpomněl na to, jak miloval ženy. Vždy pro ně měl slabost, poslední oficiální vztah měl s Kateřinou Klepišovou, které v té době bylo 18!

A mnohdy jeho srdce patřilo hned několika ženám najednou. Svých sedm dětí má s pěti různými partnerkami a netajil se tím, že tohle je oficiální počet. Kolik dětí mu po světě běhá doopravdy, to se nejspíš nikdy nedozvíme.

Vzhledem k tomu všemu nás proto moc nepřekvapilo, když se nám jedna ze čtenářek z Prahy ozvala s tím, že Hapka byl její skoro strýc. „Za svých mladých let se zamiloval do mojí tety a když se měla vdávat za jinýho, unesl ji a dva dny ji držel u sebe, aby mu neutekla. Ona ho ale stejně přemluvila, aby ji pustil, odešla, vdala se... nakonec emigrovala do západního Německa,” svěřil se náš zdroj.

Petr Hapka měl u žen úspěch a rád se jimi obklopoval. Ženatý byl ale jen dvakrát. Vlastně dokonce i věříme tomu, že už teď si v nebi hledá nějakou další, která by mu dělala společnost...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty