K čemu ty drahoty? Polonahou Verešovou může vidět každý, komu se zachce!

 Celebrity 
16. listopadu 2014 06:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea Verešová Profimedia
Modelka Andrea Verešová si sice ještě před rokem stála za tím, že na mole už ji v prádle nikdo neuvidí, ale nikdy neříkej nikdy. V prádle se ukázala zase a rozhodně nešlo o nějaké decentní kousky. Tanga, krajky, průsvitná látka, pánové nevěděli kam se dřív koukat.

Postavu má pořád skvělou i po dvou dětech (když jsou peníze a čas tak jde všechno), tak jaképak drahoty. Na druhou stranu ani v soukromí se nesnaží své tělo schovávat pod horami látky. Její postavu v plavkách může vidět každý, kdo umí na facebooku napsat do vyhledávače: Andrea Verešová a než se v zákulisí oblékla do modelů na molo, ochotně pózovala v minišatečkách, které jí končily těsně pod půlkami. Kdyby jí třeba upadla náušnice a ona se pro ni musela sehnout, nemusíme dodávat co vše by bylo na světě.

Na té samé přehlídce se mimo jiné potvrdilo, že Leoš Mareš a jeho ”aura života” jsou opravdu zase spolu. Jak je vidět, nic se nezměnilo a vše zůstalo při starém. Tamti dva zase cukrují, Verešová pořád chodí přehlídky v prádle a Faltýnové koukaly bradavky. Jako za starých časů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím