Největší trouba mezi zpěváky! Nechal se oškubat královnou zlatokopek.

 Celebrity 
14. listopadu 2014 08:43 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rod drží smutný rekord Facebook
Rod Stewart nechtěně zaútočil na první místo světového žebříčku, když se nechal při rozvodu připravit o velkou část svého majetku. Novozélandská topmodelka Rachel Hunterová, která Roda ulovila, se zase stala rekordmankou mezi zlatokopkami. A může si otevřít poradnu, kde ostatním kolegyním bude radit, jak svého ex nejlépe oškubat.

Modelce známé z titulních stránek časopisu Sport Illustrated, se povedl doslova husarský kousek. Když svými křivkami Roda omámila, chudák rocková legenda netušila, že to bude zřejmě nejdražší zasunutí v jeho životě. Svazek trval oficiálně šestnáct let, po nichž se úředně rozvedli, ale pár se fakticky rozešel daleko dříve. Po rozvodu přistálo na kontě Hunterové neuvěřitelných 66 miliónů liber, tedy zhruba 2,32 miliardy korun. A to uznejte, není vůbec málo.

Kromě tohoto rekordu, který by jistě zpěvák rád přenechal jiným, je Stewart rovněž zasloužilým otcem. Za svůj život zplodil (zatím) osm dětí a to ve velmi širokém věkovém rozpětí. Nejstarší dceři Sarah je padesát jedna let a nejmladšímu Aydenovi budou teprve tři roky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím