Ve filmu nemastná neslaná vidlačka, po zásahu vizážistů žena vamp! Poznáte českou herečku?

 Celebrity 
14. listopadu 2014 12:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
To je pořádný skok! Make-up Institute Prague
Dcera režiséra Miroslava Krobota tráví většinu času v divadle. Ti bystřejší však mohli zaregistrovat, že v polovině léta měl v kinech premiéru film Díra u Hanušovic, kde Lenka Krobotová hrála zanedbanou Jarunu, proto by nás nepřekvapilo, kdybyste měli v extravagantním make-upu problém ji poznat!

„Takto nalíčená se cítím úžasně, je to pro mě zážitek. Obecně jsem ráda, když se o mě někdo stará. Líbí se mi, když se mě někdo dotýká pro moje dobro,” svěřila se vipstory.cz Lenka na kosmetickém veletrhu v tmavě fialové puse a očích.

Ačkoliv se na sebe nemohla vynadívat, dlouhou práci vizážistek si nechala ihned po nafocení sundat, protože se chystala vyzvednout děti ze školky. „Už nejsem nejmladší, takže abych se mezi lidmi cítila dobře, musím se trochu upravit, ale stačí mi správný make-up, zdravíčka a řasenka. Na večerní akci třeba trochu přitvrdím, ale i tady jsem zastáncem, že méně je někdy více,” řekla a podotkla, že podle ní výrazné denní líčení dělá ženy starší.

Pár rad a tipů se herečka naučila v divadle, kde nemají stálou vizážistku, ale poradkyni. „Na každé představení nás to naučí a pak už se líčíme sami. Je to vlastně super škola, naučíme se spoustu věcí a jsme odkázáni sami na sebe. Přestože nejsem odborník, občas dokážu třeba na kamarádkách poznat, že mají něco nalíčené špatně,” dodala Lenka Krobotová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008