Miluška Bittnerová byla první prsaté miminko na světě. Tipněte si, kolik kilogramů váží její vnady jako hrady?!

 Celebrity 
02. října 2014 05:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Herečka je obdařená velkými balóny Foto: Archiv vipstory.cz
Výbava, kterou má herečka Miluše Bittnerová na hrudníku, je opravdu úctyhodná. Když jsme s ní naposledy dělali rozhovor, svěřila se nám, že její prsa váží asi pět kilo a to věru není žádná sranda, nosit se s tím každý den.

Skoro nám připadá, že Miluška se s prsama už narodila. „Já jsem byla první prsatý miminko na světě. Ale já už s tím celkem umím žít. Velký prsa mám už od základky. Měla jsem ovšem období, kdy jsem je schovávala. Měla jsem dlouhé vlasy a nosila jsem je vepředu nebo jsem chodila shrbená, protože ostatní holky tam nic neměly a já už jo,” svěřila se herečka vipstory.cz.

Jelikož má Bittnerová rozhodně co ukazovat, často obléká své přebujelé vnady do velkých výstřihů. Je proto nezvyklé, potkat ji v roláku. „Ono je to zvláštní. Já si vezmu výstřih a ono to nějak popuzuje. Pak si ho nevezmu a zase píšou, že mi praská tričko, takže já si nevyberu, ale v pytli od brambor zatím jenom kvůli novinářům chodit nechci,” řekla herečka se smíchem.

Na zvětšení poprsí, které je nyní tak populární, tahle obdařená blondýnka rozhodně nikdy nemusela ani pomyslet. Dokonce se jí prý vnady ještě zvětšují, no ale to už si vážně neumíme ani představit...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47