Zpěvačka Kamila Nývltová odkládá pořízení potomků. Cvičně ale vychovává jedno miminko s Hůlkou.

 Celebrity 
02. října 2014 16:14 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kamila se ještě pár let chce věnovat budování zázemí Foto: Archiv vipstory.cz
Zpěvačka Kamila Nývltová zažívá šťastné období ať už po pracovní stránce nebo po té osobní. Ačkoliv se po jejím boku brzy objeví na jevišti Dan Hůlka, v soukromí má toto právo už skoro tři roky výhradně jen Kamily přítel Tomáš Smička.

V jejich společné domácnosti už proto delší dobu leží několik témat, například co si pořídit nějaké potomstvo? „Samozřejmě o tom mluvíme, není to žádné tabu. Oba bychom jednou dítě chtěli, ale myslím si, že jsme na to ještě mladí. Tak minimálně tři roky bych chtěla ještě počkat a mezitím vybudovat to pravé domácí zázemí,” prozradila vipstory.cz Kamila, které zatím musí stačit jenom miminko, co vychovává na jevišti s Hůlkou.

Zkrátka a jednoduše, když to Kamile a Tomášovi vydrží, jednoho dne by rádi založili rodinu. Za názorem několik let počkat si stojí i maminka Nývltové. „Vždycky mi hrozí, že děti prosím ještě ne. My máme totiž jednu babičku v Krkonoších a druhou na Moravě, takže se potřebujeme všichni nejdřív stmelit, aby nám měl kdo hlídat,” dodala se smíchem zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008