To snad nemyslí vážně?! ”Slavnostní” modely některých VIP budily větší hrůzu, než znetvořený obličej Fantoma pod maskou.

 Celebrity 
17. září 2014 13:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
9 fotografií v galerii
Fuj, fuj, fuj! Foto: Archiv vipstory.cz
Po prázdninách se to hemží samými premiérami. Více slavnostních společenských událostí logicky znamená více módního pekla, to je prostě nevyvratitelná přímá úměra.

Bohužel v Čechách slovo dress code na pozvánce ještě stále neznamená předepsaný styl oblečení, ale ”bylo by fajn, kdybyste si vzali tohle”. Nejhůř dopadá, když se ignoruje ”black tie” čili smoking pro pány a pro dámy velkou večerní. Na obou premiérách Fantoma opery to někteří nesplňovali ani smykem.

Velké zklamání v nás probouzí především sportovní obyčejný outfit Gábiny Partyšové, která má krásných rób doma na tucty. To bychom jí raději odpustili, kdyby si nějakou vzala podruhé, než aby dorazila v kožené mini a roláku s potiskem.

Kateřina Herčíková je svými podivuhodnými kreacemi už pověstná, nemůžeme si však odpustit poznámku, že má na sobě ještě pyžamo v němž vylezla z postele. To sporťačka Jana Adamcová se netrefila ani jednou. Je sice vidět, že se alespoň po dlouhých večerních šatech pídila, ale oba modely jsou svým střihem už sto let za opicemi. Nehledě na to, že ani do jedněch se jí málem nevešla prsa.

Vendula Svobodová vynechala spodní prádlo stejně jako mnoho jejích kolegyň. Ty ale oproti ní neměly šedé šaty, z nich jim nekoukaly bradavky. Přemýšlíme, zda vůbec ještě máme pokračovat...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty