Michaela Ochotská čeká chlapečka! Rodit bude v Podolí.

 Celebrity 
12. září 2014 07:06 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Míša ladí výbavičku do modra Malvik
Moderátorka Michaela Ochotská konečně může naplno vybírat výbavičku. Před pár dny jí její porodník Miroslav Verner prozradil novinku, které se s partnerem, tenistou Lukášem Rosolem nemohli dočkat. Moderátorka čeká chlapečka.

"Lukáš si kluka moc přál. Jsme strašně šťastní," prozradila Ochotská, která vyrazila na nákup výbavičky do dětského obchodu v Hostivici. "Máme vybraný kočárek i celý dětský pokojíček. Nyní přijdou na řadu vaničky, chůvičky, monitor dechu, dečky, oblečení... zkrátka všechno, co jako nastávající maminka musím mít. Moje kamarádka Lucka má tříměsíční miminko, tak i čerpám z jejích zkušeností. Hodně mi v Malviku také pomáhá paní prodavačka Veronika," prozrazuje Ochotská, která je stále neuvěřitelně štíhlá. Zatím jí roste jen bříško a ňadra.

"Mám stále stejnou velikost džínů. Nahoře mám asi pět kilo. Cítím se výborně," dodala Ochotská. Míša už také omezí létání s partnerem na tenisové turnaje. "Už budu létat jen krátké lety po Evropě. Prioritou je zdraví miminka," dodala moderátorka. Termín porodu má Ochotská v lednu. "Rodit budu u Mirka Vernera v podolské porodnici. Zda to bude císařským řezem či přirozeně vůbec netuším. Vše nechávám na panu doktorovi, který určitě ví nejlépe, co je pro mě a pro miminko dobré," uzavřela.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008