Tahle puťka domácí, že je nejbohatší česká herečka? A kde má ty prachy schovaný?

 Celebrity 
25. srpna 2014 10:18 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dana má určitě na víc! Archiv vipstory.cz
Když potkáte hvězdu Ordinace v růžové zahradě náhodou na ulici, pravděpodobně si ji ani nevšimnete. Dana Morávková působí jako obyčejná holka z ulice. Přitom se bývalá krasobruslařka dlouhodobě drží na nejvyšším místě nejlépe placených hereček u nás.

A na předních místech se chce pochopitelně udržet co nejdéle, tak se zřejmě rozhodla držet zásady moc neprovokovat a nevybočovat. Obyčejnou lékařku Zdenu Tichou mají televizní diváci rádi, ale náklonnost je věc velmi vrtkavá, jak se sama herečka přesvědčila. Před dvěma lety se snažila vystoupit z davu v populární soutěži StarDance ...když hvězdy tančí. Jenže snaha Dany být nejlepší vyzněla tak urputně, že to bylo i na diváky moc a poslali jí ve čtvrtém kole domů.

Pro všechny účinkující bylo tehdy vyřazení favorita velký překvapením. Morávková si situaci zřejmě vyhodnotila po svém, odhodila image sexy kočky, zalezla zpátky do děr a stala se z ní opět nenápadná puťka domácí. Zřejmě předpokládá, že bude daleko oblíbenější, když bude vypadat jako šedá myš a dělá pro svoji „myší image“ maximum. Bohužel ve svůj neprospěch. Vůbec bychom se nedivili, kdyby se manželovi Petrovi Maláskovi zachtělo atraktivnějšího modelu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hvězdy se podělily se svými fanoušky o „nezapomenutelný piknik“

Styl

Skvělý asijský trik, díky kterému už nikdy rýži nerozvaříte

Dům a zahrada

Jak se důkladně zbavit zápachu močoviny v kočičím záchodě? Výborně zabírají ocet a soda