Lábus sice přišel s dámským doprovodem, ale nakonec okukoval cizí šunčičky... Uhlíř jakbysmet!

 Celebrity 
24. srpna 2014 04:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jiří Lábus neodolal... www.le-co.cz
Viděli jste film Klauni? Jiří Lábus v něm hraje obstarožního klauna Viktora, který si svůj vztek se světem tak trochu vyřizuje obžerstvím. A podle toho také vypadá. Ve skutečnosti ovšem Jiří vypadá na svůj věk naprosto standardně.

A že se neuchyluje k nadměrné konzumaci jídla bylo vidět i na párty po nedávné premiéře pohádky Tři bratři. Herec na rautu něco zobnul jen střídmě a vcelku zdravě. Chuťové pohárky si například nechal pohladit výběrovou šunkou od značky, která je proslulá uzeninami luxusní chuti i kvality.

Na první pohled by se sice mohlo zdát, že svou roli sehrál i půvab hostesky firmy Leco nabízející šunkové pamlsky, ale jelikož si Jiří Lábus z jejího talířku nabídnul hned několikrát, je jasné, že seriozní pánové jeho věku jsou životem protřelí znalci, kteří ocení stejně dobře jak krásné ženy, tak skvělé jídlo. Což během večera potvrdili například i pánové Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř, kteří rovněž, na rozdíl od mladých bonvivánů, nespočinuli svými zraky na šunkách dívčích, ale uzených...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty